Cuby & The Blizzards
Blueslegende Harry Muskee overleden (26-09-2011)
Harry 'Cuby' Muskee is vandaag in zijn woonplaats Rolde overleden. De al tijdens zijn leven legendarische zanger van bluesgroep Cuby + Blizzards is 70 jaar geworden en stierf aan de gevolgen van kanker. Muskee stond in juni nog op het podium van het festival Groeten uit Grolloo en trad bijna vijftig jaar op in binnen- en buitenland. Lees meer »
Cuby museum verwacht 2.500ste bezoeker (07-09-2011)
Twee maanden voor de sluiting van het eerste tentoonstellingsjaar verwacht het Cuby and the Blizzards Museum Grolloo de 2.500ste bezoeker. Lees meer »
Harry Muskee geeft Ä 10.000 voor bescherming dieren (24-08-2011)
Tijdens een korte, informele, bijeenkomst in zijn huis in Rolde ontving Harry Muskee, uit handen van Jan Lagendijk van de Lords of Rhoon, een cheque ter waarde van Ä 10.000 die hij schenkt aan de Word Society for the Protection of Animals (WSPA). Muskee kreeg in december 2010 de Gouden Penning van de Lords of Rhoon. Het bijhorende geldbedrag van Ä 10.000 werd hem woensdag overhandigd door voorzitter Jan Lagendijk. Lees meer »
Cuby + Blizzards-klassieker in eigentijds jasje (02-08-2011)
Singer/songwriter Bernard Gepken komt als solo-artiest weer met een nieuwe single. Ter gelegenheid van Harry 'Cuby' Muskee's 70e verjaardag bewerkte hij de Cuby + Blizzards-klassieker 'Distant Smile' uit 1967. Het resultaat is een hedendaagse spannende akoestische uitvoering. Lees meer »
Sfeerverslag Tour Special - Cuby En Route (29-06-2011)
Op 11 juni was het weer "Tour Special - Cuby En Route", het jaarlijkse eerbetoon aan Harry Muskee waar in de loop der jaren al meer dan 600 Citroens aan meededen. Veel reacties zijn er gekomen van Cubyfans op het eerbetoon in Anloo, waarbij Harry een zilveren speld kreeg. Lees meer »
Show Gebouw T afgelast (28-06-2011)
De show aanstaande vrijdag 1 juli in Gebouw T, te Bergen op Zoom, is helaas afgelast. Harry Muskee heeft nog steeds last van een keelonsteking. Lees meer »
Harry Muskee ontvangt gouden plaat voor 'Groeten uit Grolloo' (11-06-2011)
Tijdens de officiŽle opening van de eerste editie van het Groeten uit Grolloo-festival ontving Harry op zijn 70e verjaardag uit handen van zijn vriend en muziekliefhebber Johan Derksen een gouden exemplaat voor het legendarische 'Groeten uit Grolloo'. Het legendarische succes album uit is Lees meer »
TOUR SPECIAL/CUBY en ROUTE (09-06-2011)
Op zaterdag 11 juni , komen uit heel Nederland CitroŽn -klassiekers met fans naar Drenthe voor een speciaal eerbetoon voor Harry Muskee in het kader van zijn 70ste verjaardag op de Cuby-dag in nationaal park de Drentsche Aa bij de Magnuskerk in Anloo. Lees meer »
DaniŽl Lohues neemt eerste exemplaar van Back Home van Harry Muskee in ontvangst (09-06-2011)
Op 10 juni a.s. wordt Harry Muskee 70 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Provincie Drenthe een informele bijeenkomst in Cafť Hofsteenge te Grolloo. Tijdens deze bijeenkomst zal Harry Muskee het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek Back Home overhandigen aan DaniŽl Lohues. Lees meer »
Nieuw in de Webshop (03-06-2011)
Op 10 juni van dit jaar wordt blueslegende Harry Muskee zeventig jaar oud en ter gelegenheid hiervan gaan er een drietal nieuwe producten uitgekomen die te bestellen zijn in de webshop. Het zijn alle drie uniek uitgaven, waarvan twee helemaal nieuw en ťťn een heruitgave. Lees meer »» Bestel het album in de shop