Cuby & The Blizzards
Nieuw in de Webshop (03-06-2011)
Op 10 juni van dit jaar wordt blueslegende Harry Muskee zeventig jaar oud en ter gelegenheid hiervan gaan er een drietal nieuwe producten uitgekomen die te bestellen zijn in de webshop. Het zijn alle drie uniek uitgaven, waarvan twee helemaal nieuw en één een heruitgave.

Groeten Uit Grolloo Deluxe Remastered CD+DVD
Als je aan een echt Nederlands Classic Album denkt, denk je aan Groeten Uit Grollo van Cuby + The Blizzards. In 1967 presteerde Harry Muskee het met zijn Cuby + The Blizzards, met gitarist Eelco Gelling en pianist Herman Brood het beste Nederblues album aller tijden af te leveren. Alle oudere jongeren en babyboomers van Nederland hebben dit album in hun bezit. Ondertussen klinken alle beatbands uit de jaren zestig gedateerd, maar Harry Muskee heeft altijd tijdloze muziek gemaakt. Het komt zelden voor dat een vierenveertig jaar geleden uitgebracht album nog steeds actueel klinkt en kan concurreren met peper dure hedendaagse producties. Groeten Uit Grollo is zo’n album. In het jaar dat Harry Muskee 70 wordt, komt deze klassieker uit in een gelimiteerde Deluxe uitgave. Het album is geremastered en er is een DVD toegevoegd met daarop de Classic Album documentaire uit 1997.

Back Home Songteksten Harry Muskee 1965-2010 Boek
Het boek BACK HOME, SONGTEKSTEN 1967-2010 is een initiatief van Harry Muskee, Rudy Leukfeldt en Albert Haar. Het telt zeker zestig songteksten van Harry en deze zijn ieder voorzien van een schitterende zwart-wit foto van de bekende Asser fotograaf Rudy Leukfeldt.

Tribute To Harry “Cuby’ Muskee DVD
Ter ere van Harry Muskee’s zeventigste verjaardag maakten nieuwe namen in de Drentse muziekwereld inventieve bewerkingen van Cuby songs. Een saluut aan de man die al een halve eeuw op zijn eigen wijze laat horen wat er diep in ons grond te vinden is. (quote Daniël Lohues op dvdhoes mei 2011) Onder de noemer ‘Jongens van het Noorden: Back Home’ nemen op 22 en 23 mei -in studio’s van RTV Drenthein een ‘live at Abbey Road’ achtige setting 7 jonge Drentse bands hedendaagse versies op van de muziek van Cuby+Blizzards. Een regelrecht eerbetoon, met kwaliteit als uitgangspunt. Op 10 juni -de verjaardag van Harry Muskee- overhandigt de commissaris van de Koningin in Drenthe in Grolloo het eerste exemplaar van de DVD aan Harry Muskee. Tijdens het ‘Groeten uit Grolloo’ festival in het weekend van 10 juni is er een speciaal ‘Jongens van het Noorden Podium. Een aantal bands van de dvd geeft daar acte de presence.

De releasedatum van deze artikelen is 10 juni 2011, maar ze  zijn nu al te bestellen in de webshop.

Ook kunnen de nieuwe artikelen (en heel veel speciale aanbiedingen) gekocht worden bij de speciale Cuby-Merchandisestand op het “Groeten Uit Grollo” festival dat gehouden wordt op vrijdag 10 juni en zaterdag 11 juni 2011 te Grollo.
Kijk voor meer info op http://cubyandtheblizzards.merchandise-entertainment.nl/