Cuby & The Blizzards
Harry Muskee ontvangt gouden plaat voor 'Groeten uit Grolloo' (11-06-2011)
Tijdens de officiŽle opening van de eerste editie van het Groeten uit Grolloo-festival ontving Harry op zijn 70e verjaardag uit handen van zijn vriend en muziekliefhebber Johan Derksen een gouden exemplaat voor het legendarische 'Groeten uit Grolloo'. Het legendarische succes album uit is

Als je aan een echt Nederlands Classic Album denkt, denk je aan Groeten Uit Grollo van Cuby + The Blizzards. In 1967 presteerde Harry Muskee het met zijn Cuby + The Blizzards, met gitarist Eelco Gelling en pianist Herman Brood het beste Nederblues album aller tijden af te leveren. Alle oudere jongeren en babyboomers van Nederland hebben dit album in hun bezit. Ondertussen klinken alle beatbands uit de jaren zestig gedateerd, maar Harry Muskee heeft altijd tijdloze muziek gemaakt. Het komt zelden voor dat een vierenveertig jaar geleden uitgebracht album nog steeds actueel klinkt en kan concurreren met peper dure hedendaagse producties. 'Groeten Uit Grollo' is zoín album.

In het jaar dat Harry Muskee 70 wordt, komt deze klassieker uit in een gelimiteerde Deluxe uitgave. Het album is geremastered en er is een DVD toegevoegd met daarop de Classic Album documentaire uit 1997.