Cuby & The Blizzards
Harry Muskee geeft 10.000 voor bescherming dieren (24-08-2011)
Tijdens een korte, informele, bijeenkomst in zijn huis in Rolde ontving Harry Muskee, uit handen van Jan Lagendijk van de Lords of Rhoon, een cheque ter waarde van 10.000 die hij schenkt aan de Word Society for the Protection of Animals (WSPA). Muskee kreeg in december 2010 de Gouden Penning van de Lords of Rhoon. Het bijhorende geldbedrag van 10.000 werd hem woensdag overhandigd door voorzitter Jan Lagendijk.
De Lords of Rhoon is een vriendenclub uit de plaats Rhoon, net onder Rotterdam, die al meer dan veertig jaar bestaat en goede doelen steunt. Eerder kreeg Lee Towers een Gouden Penning voor zijn werk voor de stichting Daniel ter Hoed. Harry Muskee trad met zijn band Cuby and the Blizzards meermalen op in Rhoon en kwam zo in contact met Lagendijk.

Harry Muskee is al jarenlang donateur en actief ambassadeur voor WSPA. In 2000 maakte hij het album Dancing Bear waarop hij niet alleen een protest liet horen tegen dierenmisbruik, maar waarvan hij ook een deel van de opbrengst schonk aan WSPA.